Töltés

Hogyan segíthetek?


Ha egy bot már nem segít, akkor segíthet Ön!
Több támogatási forma közül is választhat:
1. Adó 1% felajánlással
Az 1% azért egyedülálló támogatási forma, mert nem terheli meg a családi kasszát és Önnek csak egy szám beírását jelenti adóbevallás kitöltésekor.

Adószámunk: 18846089-1-16

Ha Ön nem rendelkezik adója egy százalékáról, úgy az összeg az állam pénztárába kerül!

Magánszemélyként vagy egyéni vállalkozóként is lehetősége van személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlására alapítványunk javára.

A rendelkező nyilatkozatot kitöltheti személyi jövedelemadó bevallás részeként, ám akkor is van lehetősége 1% felajánlására, ha adóbevallását a NAV készíti el, mert a rendelkező nyilatkozat bevallástól függetlenül is eljuttatható a NAV-hoz. Ha már leadta adóbevallását, de az 1%-ról még nem rendelkezett, azt utólagosan is megteheti 2019. május 20.-ig.Nyilatkozatát az adóhatósághoz eljuttathatja elektronikusan (Ügyfélkapun keresztül), illetve postai úton az adóhatóság címére, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva.

A rendelkező nyilatkozat honlapunkról könnyen elérhető. Önnek csak ki kell nyomtatnia, majd személyes adataival kitöltenie, majd egy borítékba betenni, s a borítékra nevét és adóazonosító számát ráírni. Kérjük ne felejtse el a boríték lezárása után a boríték leragasztott fülét úgy aláírni, hogy aláírása a ragasztást keresztezze. Aláírása alá pedig az adószámát is odaírni.
2. Közvetlen pénzadományozással
Alapítványunk örömmel vesz minden felajánlást, hiszen hálásak vagyunk minden forintért, amit beteg emberek gyógyítására fordíthatunk. Támogatását alapítványunk tagjainál nyugta ellenében tett befizetéssel vagy banki átutalással intézheti nevének megjelölésével. Bankszámlánkat a CIB Bankban vezetjük.
Bankszámlaszámunk: 10700309-73255378-51100005
3. Tárgyi felajánlással
Bármilyen tárgyi segítséget is szívesen fogadunk, ami osztályunk működését támogatja, fejleszti, komfortosabbá teheti.
4. Népszerűsítéssel
A legnagyobb segítség számunkra mégis az, ha népszerűsíti Alapítványunkat barátai, ismerősei körében, mert ez is minden lépéssel közelebb visz bennünket célunk megvalósulásához.

Betegeink nevében köszönjük önzetlen segítségét!

Milyen pici a hópehely, de ha sok van belőle, azon sízni is lehet

(Böjte Csaba)

1%


Kérjük, támogassa adója 1%-ával A Mozgás Öröméért Alapítványt!
Adószámunk: 18846089-1-16