Töltés

Alapítónőnk üzenete


Csesznik Tiborné Marcsi
"2003 óta évente kétszer járok folyamatosan a szolnoki MÁV Kórház I. sz Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályára. Egy-egy kezelés alkalmával hosszú időket töltök ott. Sclerosis Multiplex betegként 13 éve élek kerekesszékben, 11 éve PEG (gyomor)szondán át étkezem.
Az osztálytól a majdnem másfél évtized alatt a szakszerű, színvonalas, szakmai ellátáson kívül rengeteg biztatást, jó szót, empátiát, sok szeretetet és megértést kapok, amiért nagy hálát érzek.
Az osztályt szinte második otthonomnak tartom. Ezért olyan hasznos dologgal szerettem volna megköszönni az osztály minden dolgozójának sok éves munkáját, amivel egyszer-még ha nem is rövid idő múlva- majd sok beteg embernek tudnak igen szakszerű, látható, kézzel fogható segítséget nyújtani, ez pedig a svájci Giger MD terápia.
Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ezt megérjem, de ha nem így alakul akkor is biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem az alapítvány létrehozásával. Az ügyintézésben speciális helyzetem miatt nem tudok részt venni, de ezúton is hálásan köszönöm a lelkes kis csapat munkáját. Tudom, minden megmozdulásukkal a legjobbat akarják e nemes cél megvalósulása érdekében."
Csesznik Tiborné Marcsi
Csesznik Tiborné Marcsi